EMMA full desk fiber markeerlaser

EMMA is een compleet klasse-1 fiber systeem met geintegreerd krachtig computersysteem in een handige stalen desk behuizing en stekkerklaar. Als Q-switched fiber laser is EMMA een werkpaard onder de markeer & graveer machines. De raycus fiber bronnen zijn onderhoudsvrij en gaan tienduizenden uren mee. Operationele kosten zijn extreem laag. Alles is ingebouwd, van complete computer besturing tot koeling en software. Ook verkrijgbaar in MOPA uitvoering voor markeren in diepe kleuren.

Neem contact op: 0478 850 191 Herman Gorree Lasergraaf

Specificaties

product
EMMA fiber markeer laser full desk
model
full desk
laser vermogen
20 W - 100 W
opgenomen vermogen
≤ 800 W
markeringssnelheid
≤10.000 mm/s
minimum resolutie
≤ 0,001 mm
koeling
ingebouwde luchtkoeling
golflengte
1.06 μm
afmeting
300*496*549mm
voeding
220 V ± 10%, 50 HZ ± 5%
omgevingstemperatuur
-10 ° C ~ 65 ° C
herhaalbaarheid
≤ 0,001 mm
markering diepte
0.015-0.5 mm
markering bereik
110 x 110 mm 175 x 175 mm
markeer lijn breedte
0.05-0.01mm
gewicht
Z-as elektronisch gestuurd (optie)
focus
volautomatisch (optie)

Hoge kwaliteit

De laser heeft een dikte van een fractie van een millimeter. Dit zorgt er voor dat je enorm gedetailleerde en scherpe lijnen kunt zetten. Doordat de laser nauwkeurig over de plaat beweegt, kun je eenvoudig de meest ingewikkelde vormen laten graveren. Maar ook voor industriële toepassingen is het een uitkomst. De graveer lasers bewegen zich snel, waardoor zij eenvoudig in een productie lijn een uitkomst kunnen zijn.

Voordelen lasergraveren

Zoals eerder verteld, kun je met een ontzettend hoge precisie en snelheid werken. Daarbij heb je nagenoeg geen last van stof of lawaai. De producten die uitgesneden zijn, hebben een gladde snijkant, waardoor er minder nabewerking nodig is. Wie de lasers zoal inzet? Denk eens aan:

  • Timmerfabrieken
  • Keukenfabrikanten
  • Metaalbewerkingsbedrijven
  • Textiel bedrijven
  • Leer en textiel bedrijven
  • Reclamebedrijven
  • Graveerbedrijven
  • Productiebedrijven

Lasergraaf Venray

Herman Gorree van Lasergraaf Venray is al een decennium actief in de verkoop van Co2 en Fiberlasers. Een vakman met oog voor de klant. Dealer van Lasergraaf, een toonaangevend bedrijf in de Co2 & Fiber laser industrie. Graag denkt hij mee welke laser het beste bij jou past.

Benieuwd naar een fiberlaser graveermachine

Ben jij benieuwd of een Fiberlaser bij jou past? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dan plannen een afspraak in om jou de fiberlasers in actie te tonen. Je zult verbaasd zijn over de snelheid en precisie van onze fiberlasers.

© 2021
Created by