Lasergraaf Venray

Hoe werkt lasermarkeren

Markeerlaser

Lasermarkeren

Wanneer we het hebben over Lasermarkeren, dan gaat het over het markeren of coderen van materialen of producten door een laserstraal. Hierbij zijn er verschillende mogelijkheden, deze zijn afhankelijk van het te graveren materiaal.

Voordelen van lasermarkeren

Hoge precisie lasermarkeren

De inzet van een lasermarkeersysteem zorgt voor een hoge nauwkeurigheid. Het zorgt er voor dat de kleinste markeringen duidelijk zijn. 

Een duurzame toepassing

Lasermarkeringen zijn in principe permanent. Dit houdt in dat ze niet weg te poetsen zijn. Natuurlijk kun je ze verwijderen met zware slijpmiddelen.

Hoge snelheid

Lasermarkeren is een van de snelste markeeroplossingen op de markt. Het zorgt er voor dat er een hoge productiviteit behaald kan worden, met lage kosten. 

Mopa Laser

Lasergraaf markeerlasers

EMMA full desk fiber markeerlaser

EMMA full desk fiber markeerlaser

bekijken
EMMA - Open desk fiber laser 20-100w

EMMA - Open desk fiber laser 20-100w

Compleet Fiber Laser markeer systeem met alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan bekijken
Cover - Desktop fiber markeer laser

Cover - Desktop fiber markeer laser

Portable desktop fiberlaser “MOLLY” weegt slechts 19 kg maar heeft een graveer bereik van 175 x 175 mm. bekijken
MANON Desktop fiberlaser 20-100 watt

MANON Desktop fiberlaser 20-100 watt

Portable desktop fiberlaser Manon heeft een graveer bereik van 110 x 110 mm of 175 x 175 mm. bekijken
Fiber graveerlaser

Lasermarkeren in de productie

Voor uw productielijn kan het ontzettend handig zijn om een fiber markeerlaser toe te voegen. De laser werkt op een hoog tempo en daarmee kunt u tijd besparen. U kunt eenvoudig tekst, logo's, code's of een ander grafisch ontwerp plaatsen. Wij denken graag met u mee om de markeerlaser in de productielijn te plaatsen.

Hoge kwaliteit

Het laserlicht heeft een dikte van een fractie van een millimeter. Dit zorgt er voor dat je enorm gedetailleerd kunt graveren en ontzettend scherpe lijnen kunt zetten. Doordat de laser over de plaat beweegt, kun je eenvoudig ingewikkelde patronen graveren of snijden. Maar ook in een productielijn kunnen zij prima geplaatst worden. Door een wisseltafel en de hoge snij snelheid is dit geen enkel probleem!

CO2 Lasers

In ons assortiment vind je ook CO2 Lasers. De ouderwetse werkpaarden die praktisch ieder materiaal kunnen bewerken. Bekijk de mogelijkheden van CO2 Lasers.

© 2022
Created by