Lasergraaf Venray

Coderen met Laser

Markeerlaser

Lasercoderen

Coderen met een laser is iets wat steeds meer voor komt in productielijnen. Coderen, graveren, markeren van materialen en producten, in plaats van printen. Dit zorgt voor een onuitwisbare codering. Afhankelijk van het materiaal en codeer snelheid, kunnen wij u adviseren in de laserkeuze.

De lasers zijn gemakkelijk te integreren in  uw markeertoepassing of productielijn. 

Hoge snelheid van lasercoderen

De Fiberlaser systemen zijn allemaal aangestuurd door computers. Dit houdt in dat zij ontzettend snel kunnen markeren en dit doen zij dan met ongekende precisie. Ze zijn ook ontzettend nauwkeurig in te stellen. De CO2 lasers zijn iets trager vanwege de manier waarop het systeem werkt. De regel geld dat wanneer je geen fouten maakt bij het instellen, dan blijft de fiberlaser of CO2 laser foutloos zijn werk doen.

Mopa Laser

Lasergraaf markeerlasers

EMMA full desk fiber markeerlaser

EMMA full desk fiber markeerlaser

bekijken
EMMA - Open desk fiber laser 20-100w

EMMA - Open desk fiber laser 20-100w

Compleet Fiber Laser markeer systeem met alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan bekijken
Cover - Desktop fiber markeer laser

Cover - Desktop fiber markeer laser

Portable desktop fiberlaser “MOLLY” weegt slechts 19 kg maar heeft een graveer bereik van 175 x 175 mm. bekijken
MANON Desktop fiberlaser 20-100 watt

MANON Desktop fiberlaser 20-100 watt

Portable desktop fiberlaser Manon heeft een graveer bereik van 110 x 110 mm of 175 x 175 mm. bekijken
Fiber graveerlaser

Lasercoderen in de productie

Voor uw productielijn kan het ontzettend handig zijn om een fiber markeerlaser toe te voegen. De laser werkt op een hoog tempo en daarmee kunt u tijd besparen. U kunt eenvoudig tekst, logo's, code's of een ander grafisch ontwerp plaatsen. Wij denken graag met u mee om de markeerlaser in de productielijn te plaatsen.

Hoge kwaliteit

Het laserlicht heeft een dikte van een fractie van een millimeter. Dit zorgt er voor dat je enorm gedetailleerd kunt graveren en ontzettend scherpe lijnen kunt zetten. Doordat de laser over de plaat beweegt, kun je eenvoudig ingewikkelde patronen graveren of snijden. Maar ook in een productielijn kunnen zij prima geplaatst worden. Door een wisseltafel en de hoge snij snelheid is dit geen enkel probleem!

CO2 Lasers

In ons assortiment vind je ook CO2 Lasers. De ouderwetse werkpaarden die praktisch ieder materiaal kunnen bewerken. Bekijk de mogelijkheden van CO2 Lasers.

© 2022
Created by