Lasergraaf Venray

Fiber Lasersnijders

KRISTEL - Precisie metaal snijder

KRISTEL - Precisie metaal snijder

Vanaf: €43900

bekijken
LINDA     Budget fiber laser     300x150cm

LINDA Budget fiber laser 300x150cm

Vanaf: €43900

bekijken
NORA - Combilaser plaat / buis / profiel / koker laser snijder

NORA - Combilaser plaat / buis / profiel / koker laser snijder

Vanaf: €124.900

bekijken
CHLOE - Buis en koker laser 6 meter

CHLOE - Buis en koker laser 6 meter

Vanaf: €98900

bekijken
CO2 Lasermachines

Fiber snijlasers

Jij hebt serieus metaal snijwerk? Dan kies je voor een sterke fiber laser. Deze zijn vele male sneller, nauwkeuriger en kunnen door dikker materiaal snijden dan een Co2 laser. Daarbij kunnen de fiber lasers ook meteen het metaal markeren of graveren. Ideaal voor prototyping en productie.

neem contact op

Waarom een fiber laser snijder?

In het verleden waren Co2 lasersnijders de standaard optie als je voor een lasersnijder ging. Dit was voornamelijk doordat de Fiberlaser erg duur was. In de jaren dat de Fiberlaser op de markt is, is er gelukkig veel veranderd. Zo zijn de kosten gedrukt en is daardoor ook de prijs van een fiberlaser gedaald.

Voordelen fiberlaser t.o.v. Co2 laser

 • Fiber lasers gebruiken bij dezelfde plaatdikte tot 70% minder stroom dan Co2 lasers
 • Fiber laserbronnen zijn volkomen onderhoudsvrij
 • Fiberlaserbronnen hebben een gemiddelde levensduur van 80.000 uur
 • De snijkwaliteit is tot 10x scherper dan Co2
Fiber Lasermachines

Fiber lasersnijmachine

Doordat de plaat stil ligt en de laser er overheen beweegt, is het mogelijk om ingewikkelde vormen in te stellen. De fiberlaser snijdt dit razendsnel uit en heeft een strak eindresultaat. Dit zorgt er op zijn beurt weer voor dat je weinig nabewerking hebt. Een voordeel tegenover Co2 is ook nog eens dat je er dikkere platen in kunt plaatsen. Dit houdt in dat je bij sommige modellen tot 20mm koolstofstaal kunt snijden.

Lasergraaf Venray

Herman Gorree van Lasergraaf Venray is al een decennium actief in de verkoop van Co2 en Fiberlasers. Een vakman met oog voor de klant. Dealer van Lasergraaf, een toonaangevend bedrijf in de Co2 & Fiber laser industrie. Graag denkt hij mee welke laser het beste bij jou past.

Benieuwd naar een fiberlaser snijder?

Ben jij benieuwd of een Fiberlaser bij jou past? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dan plannen een afspraak in om jou de fiberlasers in actie te tonen. Je zult verbaasd zijn over de snelheid en precisie van onze fiberlasers. Boek snel een demo!

© 2022
Created by