CHLOE - Buis en koker laser 6 meter

Vanaf: €98900

Met de ChloƩ LF60M buis laser kun je kokers en buizen tot 6 meter lang volautomatisch snijden met diagonalen van 20 tot 200 mm. Ook hoekprofielen , platte buizen en afgeronde buizen zijn geen probleem voor deze machine.

De buislaser is uitermate geschikt voor het snijden van patronen, speciale hoekverbindingen, passtukken, machine onderdelen, frames en kunstobjecten uit buismateriaal, kokerprofielen, U profielen of hoekprofiel. Nagenoeg alle metalen kunnen gesneden worden tot een lengte van 6000 mm. Dit alles uiteraard met ongekende snelheid en precisie.

De klasse-4 hoog vermogen laserbron gaat tot wel 80.000 uur mee en de machine is zeer energiezuinig. Vanzelfsprekend wordt deze pijp lasersnijder geleverd met dubbel uitgevoerde koeltoren, hulpgas inrichting voor zuurstof en stikstof, radiografische afstandbediening en krachtige software.

Neem contact op: 0478 850 191 Herman Gorree Lasergraaf

Specificaties

laservermogen

1000 watt Fiber, 1500 watt Fiber, 2000 watt Fiber

bewerking

Ferro (staal, rvs, aluminium, etc.)

max werkbereik

6 meter lengte (buis)

stroomaansluiting

380-400 volt / 32 ampere

uitvoering

buis / pijp laser, open machine, voorzien van overkapping

Productvideo

Fiber lasersnijmachine

Doordat de plaat stil ligt en de laser er overheen beweegt, is het mogelijk om ingewikkelde vormen in te stellen. De fiberlaser snijdt dit razendsnel uit en heeft een strak eindresultaat. Dit zorgt er op zijn beurt weer voor dat je weinig nabewerking hebt. Een voordeel tegenover Co2 is ook nog eens dat je er dikkere platen in kunt plaatsen. Dit houdt in dat je bij sommige modellen tot 20mm koolstofstaal kunt snijden.

Lasergraaf Venray

Herman Gorree van Lasergraaf Venray is al een decennium actief in de verkoop van Co2 en Fiberlasers. Een vakman met oog voor de klant. Dealer van Lasergraaf, een toonaangevend bedrijf in de Co2 & Fiber laser industrie. Graag denkt hij mee welke laser het beste bij jou past.

Benieuwd naar een fiberlaser snijder?

Ben jij benieuwd of een Fiberlaser bij jou past? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dan plannen een afspraak in om jou de fiberlasers in actie te tonen. Je zult verbaasd zijn over de snelheid en precisie van onze fiberlasers. Boek snel een demo!

© 2022
Created by