Lasergraaf Venray

Fiber laser kopen bij Lasergraaf Venray

Fiber laser kopen

Fiberlaser Kopen? Waar let je op

Wanneer je een fiberlaser wilt aankopen, kijk je al snel naar een investering van formaat. Het is dan ook aan te raden om je goed te laten informeren over de mogelijkheden. Wat heb je daadwerkelijk nodig en waar ga je het voor inzetten. Zo hebben we in onze machines verschillende opties als snijlasers en graveerlasers

Fiber snijlasers

Een Fiber snijlaser is er voor gemaakt om metalen met hoge precisie en laag verlies te snijden. Door de inzet van lasers wordt de nabewerking die noodzakelijk is kleiner. Dit omdat er bij een correcte instelling van de fiber snijlaser geen braam ontstaat. Daarbij is de laser zo fijn dat er nauwelijks verlies optreed bij het snijden.

Fiber Lasermachines kopen
Fiber graveer laser kopen

Fiber graveerlaser

Graveer of markeerlasers worden ingezet om een tekst, logo, QR code of ander grafisch ontwerp op een materiaal te plaatsen. Sowieso kan de graveermachine worden ingezet op metalen en aluminium. Door de hitte van de laser brand je je ontwerp er in. Telkens wordt er een dun laagje verwijderd, tot je het gewenste resultaat bereikt.

KRISTEL - Precisie metaal snijder

KRISTEL - Precisie metaal snijder

Vanaf: €43900

bekijken
LINDA          Budget fiber laser          300x150cm

LINDA Budget fiber laser 300x150cm

Vanaf: €43900

bekijken
NORA - Combilaser plaat / buis / profiel / koker laser snijder

NORA - Combilaser plaat / buis / profiel / koker laser snijder

Vanaf: €124.900

bekijken
CHLOE - Buis en koker laser 6 meter

CHLOE - Buis en koker laser 6 meter

Vanaf: €98900

bekijken

Hoge kwaliteit

De Fiberlaser machines produceren laserlicht met een dikte van een fractie van een millimeter. Dit zorgt er voor dat je enorm gedetailleerd kunt graveren en ontzettend scherpe lijnen kunt zetten. Zo wordt het laser snijden ontzettend strak uitgevoerd. Doordat de laser over de plaat beweegt, kun je eenvoudig ingewikkelde patronen graveren of snijden. Maar ook in een productielijn kunnen zij prima geplaatst worden. Door een wisseltafel en de hoge snij snelheid is dit geen enkel probleem!

© 2022
Created by