Lasergraaf Venray

Fiberlaser

Fiberlaser

Fiberlaser

Bij Lasergraaf kun je terecht voor Fiberlasers. Dit zijn machines die geschikt zijn voor het snijden en graveren van een groot aantal metalen. In onze snijlasers productlijn vind je voornamelijk lasers welke in te zetten zijn in een professionele productielijn. Onze graveerlasers zijn ook voor thuisgebruik in te zetten. Niet alleen koop je bij Lasergraaf Venray kwaliteit, maar ook snelle en goede service. Zo ben je gegarandeerd van een werkend product.

Metalen geschikt voor fiberlasers

Een fiberlaser is uitermate geschikt voor het graveren en snijden van de meeste metalen. Zo kun je eenvoudig de volgende metalen bewerken:

 • Staal (koolstof en rvs)
 • Titanium
 • Gegalvaniseerd staal
 • Koper
 • Aluminium
 • Legeringen
 • Andere ferro en non-ferro metalen
Fiber Lasermachines

Lasergraaf fiberlaser snijlasers

KRISTEL - Precisie metaal snijder

KRISTEL - Precisie metaal snijder

Vanaf: €43900

bekijken
LINDA     Budget fiber laser     300x150cm

LINDA Budget fiber laser 300x150cm

Vanaf: €43900

bekijken
NORA - Combilaser plaat / buis / profiel / koker laser snijder

NORA - Combilaser plaat / buis / profiel / koker laser snijder

Vanaf: €124.900

bekijken
CHLOE - Buis en koker laser 6 meter

CHLOE - Buis en koker laser 6 meter

Vanaf: €98900

bekijken
Fiber Lasermachines

Lasersnijden zonder nabewerking

Door de hoge instelbaarheid van een Fiberlaser kun je lasersnijden zonder nabewerking. Dit houdt in dat de apparatuur zo is in te stellen dat je zonder scherpe randjes uitsnijden. Daardoor bespaar je een berg tijd wanneer het om een productielijn gaat!

Hoge kwaliteit

Het laserlicht heeft een dikte van een fractie van een millimeter. Dit zorgt er voor dat je enorm gedetailleerd kunt graveren en ontzettend scherpe lijnen kunt zetten. Doordat de laser over de plaat beweegt, kun je eenvoudig ingewikkelde patronen graveren of snijden. Maar ook in een productielijn kunnen zij prima geplaatst worden. Door een wisseltafel en de hoge snij snelheid is dit geen enkel probleem!

CO2 Lasers

In ons assortiment vind je ook CO2 Lasers. De ouderwetse werkpaarden die praktisch ieder materiaal kunnen bewerken. Bekijk de mogelijkheden van CO2 Lasers.

© 2022
Created by