KRISTEL - Precisie metaal snijder

Vanaf: €43900

Met fiberlaser Kristel / LF1390 (formaat 130 x 90 cm.) snijd je moeiteloos door metalen zoals o.a. staal, roestvast staal (inox), koper, titanium en aluminium met hoge snelheid en ultra-precisie. De fiberlaser is extreem krachtig en is tot 6 keer sneller dan een CO2 laser, verbruikt zo’n 80% minder stroom.  Kristel is verkrijgbaar in verschillende vermogens van 500 tot 2000 Watt en snijdt tot wel 16 mm. dik staal. Deze machine is voorzien van een doorvoer functie waardoor ook grote metaalplaten doorgeschoven en bewerkt kunnen worden. Metaal platen van 200 x 100 cm en 250 x 125 cm zijn dan ook geen probleem.

Metaal snijden doe je met een fiber laser ! Deze gesloten fiber lasersnijder snijdt staal en andere metalen tot wel 16 mm. dik en doet dit snel, maar vooral ook zeer precies repeterend 0,01 mm en tot een formaat van 130 x 90 cm. De veiligste fiberlaser machine in haar klasse en dus geen brillen of extra bescherming nodig ! Ook voor scholen en publieke werkplaatsen.

Neem contact op: 0478 850 191 Herman Gorree Lasergraaf

Specificaties

laservermogen

1000 t/m 2000 watt Fiber

bewerking

Ferro (staal , rvs aluminium etc.)

max werkbereik

130 x 90 cm

stroomaansluiting

380-400 volt / 32 ampere

uitvoering

geschikt voor ultra precisie snijden en voorzien van Cover

Productvideo

Fiber lasersnijmachine

Doordat de plaat stil ligt en de laser er overheen beweegt, is het mogelijk om ingewikkelde vormen in te stellen. De fiberlaser snijdt dit razendsnel uit en heeft een strak eindresultaat. Dit zorgt er op zijn beurt weer voor dat je weinig nabewerking hebt. Een voordeel tegenover Co2 is ook nog eens dat je er dikkere platen in kunt plaatsen. Dit houdt in dat je bij sommige modellen tot 20mm koolstofstaal kunt snijden.

Lasergraaf Venray

Herman Gorree van Lasergraaf Venray is al een decennium actief in de verkoop van Co2 en Fiberlasers. Een vakman met oog voor de klant. Dealer van Lasergraaf, een toonaangevend bedrijf in de Co2 & Fiber laser industrie. Graag denkt hij mee welke laser het beste bij jou past.

Benieuwd naar een fiberlaser snijder?

Ben jij benieuwd of een Fiberlaser bij jou past? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dan plannen een afspraak in om jou de fiberlasers in actie te tonen. Je zult verbaasd zijn over de snelheid en precisie van onze fiberlasers. Boek snel een demo!

© 2022
Created by