Lasergraaf Venray

Lasersnijden

Fiber snijlaser

Wat is een fiber snijlaser

We kunnen het makkelijk en moeilijk maken: wat is een fiber snijlaser?

Makkelijk:

Een fiberlaser gericht op het snijden van metalen.

Moeilijk:

Een Fiberlasersnijder is een fiber laser machine die door het produceren van een hoog intensieve laserstraal door metalen kan snijden. De Fibersnijlasermachines zijn allemaal CNC aangestuurd (Computerized Numerical Control). Dit is in lekentaal: computer aangestuurd. De laser kan zich over 2 assen bewegen. Door de combinatie van de smalle laserstraal en de beweging over 2 assen is de snijlaser in staat om complexe vormen uit te snijden. Wanneer de laser juist is ingesteld, gebeurt dit nagenoeg zonder bramen en is er weinig verlies.

Fiber en co2 Lasers

Lasergraaf Venray is handelaar in fiber en co2 lasers. De lasers zijn vaak multifunctioneel inzetbaar, maar hebben allemaal wel een duidelijk doel. Zo hebben we fiber snijlasers voor het snijden van metalen. Hoge precisie, hoge snelheid, weinig verlies. Redenen te over om voor een fiber snijlaser te kiezen.

Fiber Lasermachines
Fiber Lasermachines

Hoe nauwkeurig is lasersnijden?

De laser beweegt aan de hand van de ingegeven data over de te snijden platen. De laserstraal is een fractie van een millimeter en daarmee ontzettend nauwkeurig. Deze combinatie zorgt er voor dat (wanneer het apparaat goed is ingesteld) je heel nauwkeurig te werk kunt gaan. Doordat je zowel de diepte als de breedte van de snijpunt kunt instellen, heb je dus de mogelijkheid om heel gedetailleerd te werk te gaan, of gewoon iets uit te snijden.

Geschikt voor lasersnijden

Verschillende lasers in het assortiment van Lasergraaf Venray zijn geschikt om ingezet te worden als snijlaser. Deze machines zijn voornamelijk geschikt voor metalen, maar ook andere materialen behoren tot de mogelijkheden.

KRISTEL - Precisie metaal snijder

KRISTEL - Precisie metaal snijder

Vanaf: €43900

bekijken
LINDA          Budget fiber laser          300x150cm

LINDA Budget fiber laser 300x150cm

Vanaf: €43900

bekijken
NORA - Combilaser plaat / buis / profiel / koker laser snijder

NORA - Combilaser plaat / buis / profiel / koker laser snijder

Vanaf: €124.900

bekijken
CHLOE - Buis en koker laser 6 meter

CHLOE - Buis en koker laser 6 meter

Vanaf: €98900

bekijken
© 2022
Created by