Lasergraaf Venray

Lasersnijder

Lasersnijder

Lasersnijder

Lasergraaf Venray is de leverancier van hoogwaardige lasersnijders met veelzijdige toepassingen. We bieden, dankzij ons brede assortiment, voor vrijwel iedere productie een mogelijkheid. Hierbij maakt het niet uit hoe groot je onderneming is, de lasers staan voor je klaar. Meer weten over onze snijlasers? Lees dan verder!

Wat is een lasersnijder

Wat een lasersnijder is? De naam zegt het al: een snijgereedschap met een laser. De laser is ontzettend heet en erg klein. Daardoor snijd hij met gemak door metalen. Afhankelijk van de kracht van de laser wordt de dikte van het materiaal bepaald. De lasersnijders werken allemaal met CNC: Comuterized Numerical Control. De lasers zijn dus volledig computer gestuurd en volgt nauwkeurig jouw tekening. De laser beweegt dan soepel over de X en Y as om de platen uit te snijden.

Een Fiber snijlaser is er voor gemaakt om metalen met hoge precisie en laag verlies te snijden. Door de inzet van lasers wordt de nabewerking die noodzakelijk is kleiner. Dit omdat er bij een correcte instelling van de fiber snijlaser geen braam ontstaat. Daarbij is de laser zo fijn dat er nauwelijks verlies optreed bij het snijden.

Fiber Lasermachines
Fiber Lasermachines

Lasersnijders van Lasergraaf

De Lasersnijders van Lasergraaf Venray zijn stuk voor stuk professionele en hoog kwalitatieve producten. Dit zorgt er voor dat het gesneden metaal dan ook feilloos uit het proces komt. Op zijn beurt betekent dit dat je minder nabewerking hebt aan een gesneden product. Er zitten geen scherpe kantjes meer aan, als je het apparaat goed hebt ingesteld. Onze snijlasers zijn gericht op professioneel gebruik en zijn eenvoudig in een productie proces op te nemen.

Hoge kwaliteit

Het laserlicht heeft een dikte van een fractie van een millimeter. Dit zorgt er voor dat je enorm gedetailleerd kunt graveren en ontzettend scherpe lijnen kunt zetten. Doordat de laser over de plaat beweegt, kun je eenvoudig ingewikkelde patronen graveren of snijden. Maar ook in een productielijn kunnen zij prima geplaatst worden. Door een wisseltafel en de hoge snij snelheid is dit geen enkel probleem!

KRISTEL - Precisie metaal snijder

KRISTEL - Precisie metaal snijder

Vanaf: €43900

bekijken
LINDA          Budget fiber laser          300x150cm

LINDA Budget fiber laser 300x150cm

Vanaf: €43900

bekijken
NORA - Combilaser plaat / buis / profiel / koker laser snijder

NORA - Combilaser plaat / buis / profiel / koker laser snijder

Vanaf: €124.900

bekijken
CHLOE - Buis en koker laser 6 meter

CHLOE - Buis en koker laser 6 meter

Vanaf: €98900

bekijken
© 2022
Created by