Lasergraaf Venray

Lasersnijder kopen bij Lasergraaf Venray

Lasersnijder kopen

Lasersnijder kopen

De Lasersnijders van Lasergraaf Venray zijn stuk voor stuk professionele en hoog kwalitatieve producten. Dit zorgt er voor dat het gesneden metaal dan ook feilloos uit het proces komt. Op zijn beurt betekent dit dat je minder nabewerking hebt aan een gesneden product. Er zitten geen scherpe kantjes meer aan, als je het apparaat goed hebt ingesteld. Onze snijlasers zijn gericht op professioneel gebruik en zijn eenvoudig in een productie proces op te nemen.

Fiber snijlasers

Een Fiber snijlaser is er voor gemaakt om metalen met hoge precisie en laag verlies te snijden. Door de inzet van lasers wordt de nabewerking die noodzakelijk is kleiner. Dit omdat er bij een correcte instelling van de fiber snijlaser geen braam ontstaat. Daarbij is de laser zo fijn dat er nauwelijks verlies optreed bij het snijden.

Fiber Lasermachines
Fiber Lasermachines

Fiber graveerlaser

Graveer of markeerlasers worden ingezet om een tekst, logo, QR code of ander grafisch ontwerp op een materiaal te plaatsen. Sowieso kan de graveermachine worden ingezet op metalen en aluminium. Door de hitte van de laser brand je je ontwerp er in. Telkens wordt er een dun laagje verwijderd, tot je het gewenste resultaat bereikt.

Hoge kwaliteit

Het laserlicht heeft een dikte van een fractie van een millimeter. Dit zorgt er voor dat je enorm gedetailleerd kunt graveren en ontzettend scherpe lijnen kunt zetten. Doordat de laser over de plaat beweegt, kun je eenvoudig ingewikkelde patronen graveren of snijden. Maar ook in een productielijn kunnen zij prima geplaatst worden. Door een wisseltafel en de hoge snij snelheid is dit geen enkel probleem!

KRISTEL - Precisie metaal snijder

KRISTEL - Precisie metaal snijder

Vanaf: €43900

bekijken
LINDA          Budget fiber laser          300x150cm

LINDA Budget fiber laser 300x150cm

Vanaf: €43900

bekijken
NORA - Combilaser plaat / buis / profiel / koker laser snijder

NORA - Combilaser plaat / buis / profiel / koker laser snijder

Vanaf: €124.900

bekijken
CHLOE - Buis en koker laser 6 meter

CHLOE - Buis en koker laser 6 meter

Vanaf: €98900

bekijken
© 2022
Created by