Lasergraaf Venray

Fiber markeer lasers

EMMA full desk fiber markeerlaser

EMMA full desk fiber markeerlaser

bekijken
EMMA - Open desk fiber laser 20-100w

EMMA - Open desk fiber laser 20-100w

Compleet Fiber Laser markeer systeem met alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan bekijken
Cover - Desktop fiber markeer laser

Cover - Desktop fiber markeer laser

Portable desktop fiberlaser “MOLLY” weegt slechts 19 kg maar heeft een graveer bereik van 175 x 175 mm. bekijken
MANON Desktop fiberlaser 20-100 watt

MANON Desktop fiberlaser 20-100 watt

Portable desktop fiberlaser Manon heeft een graveer bereik van 110 x 110 mm of 175 x 175 mm. bekijken
CO2 Lasermachines

Markeer lasers

Laser markeren zijn methoden waarbij je een laser gebruikt om Tekst, logo, QR code of ander grafisch ontwerp te plaatsen. Dit kun je op veel materialen toepassen. Voor alle metalen en Aluminium is de Fiberlaser geschikt. Voor Hout Glas papier en steensoorten ed is een Co2 Galvo geschikt

neem contact op

Wat is lasermarkeren?

Met lasermarkeren wordt er een laserstraal gebruikt om het oppervlak van een voorwerp veranderen. Dit doet de laser eigenlijk doordat het een hoge hitte veroorzaakt. Dit zorgt er voor dat het materiaal een laagje kwijt raakt. Dit zorgt voor holtes en deze zullen een beeld vormen. De diepte wordt bepaald door de kracht van de laser en de aantal keren dat het passeert.

Fiber Lasermachines

Hoge kwaliteit

De laser heeft een dikte van een fractie van een millimeter. Dit zorgt er voor dat je enorm gedetailleerde en scherpe lijnen kunt zetten. Doordat de laser nauwkeurig over de plaat beweegt, kun je eenvoudig de meest ingewikkelde vormen laten graveren. Maar ook voor industriële toepassingen is het een uitkomst. De graveer lasers bewegen zich snel, waardoor zij eenvoudig in een productie lijn een uitkomst kunnen zijn.

Voordelen Lasermarkeren

Zoals eerder verteld, kun je met een ontzettend hoge precisie en snelheid werken. Daarbij heb je nagenoeg geen last van stof of lawaai. De producten die uitgesneden zijn, hebben een gladde snijkant, waardoor er minder nabewerking nodig is. Wie de lasers zoal inzet? Denk eens aan:

  • Timmerfabrieken
  • Keukenfabrikanten
  • Metaalbewerkingsbedrijven
  • Textiel bedrijven
  • Leer en textiel bedrijven
  • Reclamebedrijven
  • Graveerbedrijven
  • Productiebedrijven

Lasergraaf Venray

Herman Gorree van Lasergraaf Venray is al een decennium actief in de verkoop van Co2 en Fiberlasers. Een vakman met oog voor de klant. Dealer van Lasergraaf, een toonaangevend bedrijf in de Co2 & Fiber laser industrie. Graag denkt hij mee welke laser het beste bij jou past.

Benieuwd naar een fiberlaser markeermachine

Ben jij benieuwd of een Fiberlaser bij jou past? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dan plannen een afspraak in om jou de fiberlasers in actie te tonen. Je zult verbaasd zijn over de snelheid en precisie van onze fiberlasers.

© 2022
Created by