Lasergraaf Venray

Subsidie voor jouw Laser

CO2 Lasermachines

subsidie voordelen

Bespaar duizenden euro's door nu gebruik te maken van alle belasting voordelen bij het aankopen van je Lasergraaf CO2 of fiberlaser machine. We kennen in Nederland diverse regelingen voor het stimuleren van bedrijfsvoering en voor het ontlasten van ons milieu. De meest bekende regelingen hiervoor zijn misschien wel de belastingvoordelen bij aankoop van bepaalde bedrijfsmiddelen. Alle Lasergraaf CO2 en Fiber Laser machines vallen nu binnen deze regelingen. Lees hier hoe je veel geld kunt besparen door NU slim je laser machine aan te kopen.

Investeringsaftrek

Indien je de factuur voor je nieuwe laser machine verwerkt voor het einde van het boekjaar dan kun je als bedrijf direct gebruik maken van de investeringsaftrek. Met de investeringsaftrek kun je direct tot €16.051,- aftrekken van het belastbare inkomen. Dat tikt lekker door.

Fiber Lasermachines

Energie-investeringsaftrek

De filter systemen van Lasergraaf zijn extreem energie zuinig. Ze houden in de winter al je warme lucht  en in de zomer alle koele lucht binnen. Hiermee bespaar je duizenden euro's aan energie kosten. De overheid stimuleert een aankoop van zo'n installatie nog eens extra via de EIA regeling.

Milieu-investeringsaftrek (MIA)/Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (VAMIL)

Uniek voor al onze Lasergraaf CO2 laser machines is dat deze vanaf 10 Mei 2019 ook in aanmerking komen voor de MIA / VAMIL regeling en op de milieu en energielijst A 2635 vermeld worden. Hierdoor kan er versneld afgeschreven worden en kunnen er extra belastingvoordelen genoten worden.

© 2021
Created by